• img

  Welcome

  to PetCenter Prishtina

  “Duke e ndihmuar lidhjen mes njerëzve dhe kafshëve.”
  Kjo është ajo që ne jemi duke e bërë që nga viti 2010 atëhere kur e kemi hapur një dyqan i cili duke u nis nga këndvështrimi jonë ka qenë dhe është i domosdoshëm. Në PetCenterPrishtina mund ti gjeni të gjitha llojet e kafshëve, shpezëve dhe gjitarëve. Peshqi të ujërave të ëmbla akuariume të madhësive të ndryshme si dhe të gjitha pajisjet përcjellëse për kafshën tuaj shtëpiake.

  Ne kemi një ekip me të cilin mund të bisedoni gjatë gjithë kohës dhe I cili është I obliguar t’ju informoj sa më shumë ! Është gjithmonë më e sigurt kur bleni diqka në një dyqan i cili ju respekton dhe është i gatshëm t’ju ndihmoj në çdo aspekt.

  Vëmendje më të madhe kanë qent dhe macet, në P.C.P. mund ti gjeni të gjitha racat e qenve dhe te maceve. Nese e bleni qenin ose macen në PetCenter atëherë ju do ti keni edhe këto 7 beneficione:

  1. Sigurim shëndetësor 1 muaj.
  2. Këshilla per ushqim/mirembajtje/trajnim.
  3. 2 dvd video per trajnimin e këlyshit në vetëm 2 orë.
  4. ZBRITJE 10% në të gjitha shërbimet dhe produktet.
  5. Përcjelljen e vaksinimit dhe dehelmetizimit.
  6. Mundesi për hotel kur ju jeni në pushime.
  7. Pajisje me dokumenta (librezë vaksinimi, pasosh, pedigre) dhe mikro qip.

   

  Ju mirëpresim !

  Hapur 7 ditë të javës: e hënë – e shtune 10:00-20:00, e diel 12:00-18:00 dhe festat publike 12:00-18:00.

   
   
 • For Sale

  Në shitje:

  For Sale:

  Bichon Bolognese

  Për ata që kanë probleme me alergji ndaj qimës së qenve kjo race ka perparesi te madhe sepse nuk i bien qimet !

  Breed: Bichon Bolognese

  DOB: 2012/08/02

  Location: Pet Center Prishtina

   
   

  Beagle

  Breed: Beagle

  DOB: 2012/08/05

  Location: Prishtina

   
   
 • Contact Us

  img

  Location

  Rr. UCK, nr.23
  10 000, Prishtinë
  Kosovë

  img

  Telephone

  +377 44 988-211
  +386 49 488-211

  img

  Internet

  www.petcenterprishtina.com
  info@petcenterprishtina.com